Historiaa

Korikorjaus Jii&Jii Oy on vuonna 1996 Alavuden Sulkavankylässä toimintansa aloittanut yritys. Parikymppiset klopit olivat saaneet autokorinkorjaajan koulutuksen Seinäjoella ja sen jälkeen Jani oli jakk automaalariopissa, Jari puolestaan Vantaalla Toyota ammattioppilaitoksessa autokorinkorjaajan opissa.

Polte oman yrityksen perustamiseen oli kova ja niinpä perustettiin autopeltikorjaukseen ja maalaamiseen keskittynyt yritys . ensimmäiset toimitilat olivat toisen omistajista, Jarin kotitalon verstaassa. Tilat kävivät nopeasti pieniksi ja vuoden 1997 kesäkuussa siirryimme alavudelle, kuninkujalle jossa olimme vuokralla seuraavat n. 10vuotta. Vuonna 2008 siirryimme omiin tiloihin kallenkujalle jossa yrityksemme sijaitsee yhä edelleen. Samana vuonna palveluihin tuli myös hinauspalvelu.

Aluksi työt koostuivat ruostevauriokorjauksista ja maalauksista, tähtäin oli kuitenkin alusta asti kehittää korjaamoa täydenpalvelun vauriokorjaamoksi. Ensimmäiset vauriokorjaukset vakuutusyhtiölle on kirjanpidon mukaan tehty v 1998. Otimme cabas vauriokustannuslaskentaohjelman käyttöön ensimmäisten joukossa kun sen hankkiminen tuli pienille korjaamoille mahdolliseksi.

Nykyään toimialaamme kuuluvat myös autohuolto, ilmastoinnin huollot ja korjaukset,rengasmyynti sekä tuulilasin vaihdot. Työntekijöitä yritys työllistää yrittäjien lisäksi 4.

Hinauspalvelun päivystys: